Demaku: Nuk kisha nevojë të dorëhiqem (Video)

Vendimi i cili e dërgoj Drenasin në zgjedhje të jashtëzakonshme, del të ketë qenë i panevojshëm.

Në emisionin “Republika”, Nexhat Demaku ka pohuar dorëheqja e tij nuk ishte e nevojshme, e as ai nuk kishte dëshirë për ta bërë këtë, por që ishte një akt moral, pasi posti i të parit të komunës është post i rëndësishëm.

Dorëheqja nuk ishte e domososhme, për faktin se pala mbrojtëse do mund ta dërgonte ankesën në Gjykatën Supreme, në një afat kohor prej tre muajsh, e më pas Supremja të jepte vendim, e i cili edhe do mund të hidhte poshtë vendimin e Apelit.

Megjithatë Demaku ka sqaruar në emisionin “Republika” pse ka vendosur të jepte dorëheqje, duke shtuar se nuk e she dorëheqjen si një hap të ngutshëm.

Në emisionin ‘Republika” me Dardan Gashin, Demaku ka thënë se dorëheqja ishte një akt moral, dhe për të cilën nuk është konsultuar me askë./GazetaTribuna/