Delegacion i rëndësishëm në Skenderaj |Foto

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari,  sot priti në takim zv/ministren e Punëve të Jashtme, znj. Rejhane Vuniqi së bashku me Drejtorin për Diplomaci Ekonomike, z. Güner Ureya, dhe z. Gëzim Gashi -zyrtar i lartë për Promovim të Investimeve.

Gjatë këtij takimi u diskutua rreth koordinimit të aktiviteteve në fushën e diplomacisë ekonomike, ku rol të rëndësishëm kanë edhe komunat.

Kryetari Jashari i falënderoi për bashkëpunimin duke theksuar se Komuna e Skenderajt është e gatshme të kontribuojë në përgjegjësit e saj.

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting, suit and indoor

- Advertisement -

MË TË FUNDIT