Delawie: Të ndalet dhuna, përfaqësuesit e popullit zgjidhen me votë jo me armë

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, gjatë një prononcimi për mediat, kërkuar që të ndalet dhuna brenda dhe jashtë Kuvendit.

Ai la thënë se duhet të vendoset se a jemi për një Kosovë demokratike apo jo.

“Dhuna duhet të ndalet dhe duhet të vendoset a jeni për një Kosovë demokratike. Duhet të kuptoni që përfaqësuesit e popullit zgjidhen në kuti votimi dhe jo me armë”, ka theksuar ai, duke shtuar se është me deputetët, policinë dhe stafin e Kuvendit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT