Del në shitje telefoni i LG-së me dy ekrane

LG V10, smartfoni për njerëzit që duan të kenë dy nga çdo gjë – dy ekrane dhe dy kamera të përparme – do të fillojë të shitet këtë javë, sipas kompanisë.

Pajisja fillimisht do të shkojë në SHBA, Kinë dhe Hong Kong, e ndjekur nga një lançim më i gjerë në tregjet kryesore të Amerikës së Veriut, Evropës, Azisë, Amerikës Latine, Lindjes së Mesme Commonwealth of Independent States në dy muajt e ardhshëm.

Smartfoni 5.7-inç është i veçantë në disa mënyra. Së pari, përveç ekranit të tij të rregullt QuadHD, ai ka një ekran të mesëm, të veçantë, gjithmonë në krye, duke treguar kohën dhe njoftimet si dhe duke i dhënë akses përdorues në aplikacione të ndryshme dhe settings.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT