Dega e PDK-së në Vushtrri nominon 7 kandidat për deputetë

Dega e PDK-së në Vushtrri ka finalizuar procesin e zgjedhjes së kandidatëve për deputetë nga dega e PDK-së në Vushtrri.

Janë 7 kandidatë nga Vushtrria që do t’i hyjnë garës deputetë nga radhët e Degës së PDK-së në Vushtrri.

Përveç emrave si Kurtan Kajtazi e Xhevahire Izmaku, pjesë e listës do jenë edhe gazetari Menduh Abazi, i cili do të jetë pjesë e listës së PDK-së në Vushtrri.

Listën e ka bërë të ditur shefi i asamblistëve të PDK-së në Vushtrri, Ilmi Azemi.

Ai ka thënë se nga Partia Demokratike e Kosovës, dega në Vushtrri, ka propozuar,. Kurtan Kajtazi, Xhevahire Izmaku, Ferit Idrizi, Isa Hajrizi, Jeton Salihu, Bajram Beqiri dhe Menduh Abazi

- Advertisement -

MË TË FUNDIT