Kandidatët e PDK-së nga Drenasi për deputet do të takohen me strukturat e PDK-së dhe simpatizantët nga Drenasi.

Takimi mbahet sonte dhe fillon nga ora 19:00 në ambientet e Hotel Nobel-Drenas.

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga dega e PDK-së në Drenas për zgjedhjet e 6 tetorit të këtij viti:

31 – Ferat Shala✔️

35 – Sejdi Hoxha✔️

48 – Elmie Plakiqi✔️

67 – Gani Halilaj✔️

70 – Petrit Hajdari✔️

95 – Muhamet Gjoka✔️