Jep dorëheqje dega e PD-së në Drenas

  Vehbi Berisha, Nasuf Gashi nga Drenasi, dhe  disa anëtar të  partisë së Drejtësisë të Komunave të tjera  kanë dhënë dorëheqje  nga postet e tyre paraprake, këtë e ka bërë të ditur nënkryetari i PD-së Gëzim Kelmendi me anë të një postimi në profilinë e tij zyrtar ne rrjetin social Facebook.
  Reagimi i tij i plotë:
  Dorëheqje nga Partia e Drejtësisë,
  Të nderuar qytetarë,ju njoftojmë se unë ,
  Gëzim Kelmendi- nënkryetar i PD dhe Kryetar i degës së PD në Pejë,
  Vehbi Berisha-anëtar i Kryesisë së PD ,
  Myhedin Sylqa-anëtar i Kryesisë së PD,
  Berat Dajaku-anëtar i Kryesisë së PD dhe Kryetar i degës së PD në Skënderaj,
  Nasuf Gashi -Kryetar i degës së PD në Drenas,
  dhe komplet degët:
  1.Dega e PD në Pejë,
  2.Dega e PD në Drenas,
  3.Dega e PD në Skënderaj,
  japim dorëheqjen ( largohemi) nga të gjitha funksionet në Partinë e Drejtësisë.
  Arsyet e dorëheqjes tonë janë të shumta,por nuk janë të panjohura për ju.
  Tradhëtia dhe mashtrimi i vazhdueshëm i votuesve të PD në veçanti dhe qytetarëve të Kosovës në përgjithësi,lakmia dhe uria për pushtet,shkelja e parimeve për interesa përsonale dhe për përfitime të ndryshme nga ana e Partisë së Drejtësisë,na bëjnë neve që të largohemi nga Partia e Drejtësisë.
  Me respekt,
  Gëzim Kelmendi,
  Deputet i pavarur i Kuvendit të Kosovës