Dasma mbretërore përmes fotografive

Princi Harry është martuar me aktoren amerikane, Meghan Merkel. Dasma mbretërore u zhvillua në Kështjellën Windsor, ku morrën pjesë qindra të ftuar.

Bishopi i Canterbury, Justin Welby udhëhoqi ceremoninë martesore. Princi Harry ka marrë titullin Duka i Suxxes ndërkaq, Markel do të njihet si Dukesha e Suxxes.Në ceremoni morrën pjesë rreth 600 të ftuar, në mesin e tyre shumë të famshëm nga mbarë bota. Ndërkaq mijëra të tjerë përcollën këtë ngjarje të tubuar jashtë kishës, e miliona të tjerë e panë këtë ceremoni përmes mediave.Princi Harry dhe Meghan Markle duke bërë betimin e martesës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT