Presidentja Vjosa Osmani, ka sot festë të madhe në familje.

Asaj po i martohet vëllai i vetëm, Ramadan Osmani.

Siç shihet nga pamjet, festa veçse ka nisur dhe pritet të zgjas tërë ditën.

Duhet theksuar se me ligjin anti-covid, dasmat janë të ndaluara ende.

Mirëpo, gjatë ditës, lejohet grumbullimi i 100 persona, duke përfshirë edhe festa. /Jepi Zë/