Dalin listat e të pranuarëve si punëtor në Flotacion (Tunel i parë)dhe në Minierën e Trepçës (Stan Tërg)

Trepça, që pronarin kryesor e ka shtetin, si pothuajse çdo kompani tjetër publike në vend është në gjendje të rënduar financiare.

Me gjithë vështirësitë që ka, më datë 24 shtator 2019, Trepça ka shpallur konkurs për pranimin e 230 punëtorëve të rinj në plot pozita.

Pas pesëve muajve, ku kandiatët u janë nënshktruar testit me shkrim dhe me gojë, sot edhe janë publikuar rezultatet me emrat e të punsuarve.

Më poshtë janë edhe listat:

Fotografia e Jepi zë

Fotografia e Jepi zë

Fotografia e Jepi zë

Fotografia e Jepi zë

Fotografia e Jepi zë

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT