Dalin fotot/ Këto janë dy motrat që u qelluan për vdekje nga 59-vjeçari nga Maqedonia

Këto që shikoni në foto janë motrat që u e k zek utuan nga 59-vjeçari Përparim Ademi këtë të enjte në Tiranë.

Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani u vran ë pas një sh e rr i që patën me autorin e k r im i t.

Ademi ishte i lidhur me një nga motrat dhe arsye për sherrin u bë fakti se ajo ka refuzuar të vijojë lidhjen me të.

Përparim Ademi u vu në pranga nga policia pas krimit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT