Çollaku: Nuk shkoj te Thaçi, do të punoj për vizat

Ministri i Integrimeve Bekim Çollaku ka thënë se nuk do ta lë punën e Ministrit të Integrimeve për të shkuar në Presidencë. Ai ka thënë se nuk është nuk do ta lë punën përgjysmë, por do të punojë për liberalizimin e vizave.

Çollaku  thotë se i ka pasur dy detyra kryesore qe nga marrja e mandatit si ministër i Integrimeve Evropiane: Nënshkrimi i MSA-së dhe përfundimi i dialogut për procesin e liberalizimit të vizave

“Unë mund të ju them me seriozitetin më të madh se unë nuk njihem si dezertor që i lë punët përgjysmë dhe shkoj diku ku e kam më lehte në asnjë mënyre. Një gjë që e marr përsipër e çojë deri në fund dhe nuk negocioj më përmbushjen e asaj detyre. Dy detyra i kam pasur kryesore nga marrja e mandatit si ministër i Integrimit Evropian: Nënshkrimin e MSA-së dhe përfundimin e dialogut për procesin e liberalizimit të vizave. E para është kryer vitin e kaluar kjo e dyta jam i sigurt qe do të kryhet gjatë këtij viti dhe kur kjo të kryhet atëherë mund të mendoj për karrierën time”, ka deklaruar ndër të tjera Çollaku në emisionin “Politikë”, në Tribuna Channel.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT