CNN: Shumë policë janë plagosur brenda ndërtesës së Kongresit Amerikan

Shumë oficerë janë plagosur pas hyrjes së protestuesve pro-Trump në ndërtesën e Kongresit Amerikan.

CNN e thirrur në burime të saj shkruan se shumë oficerë janë plagosur dhe të paktën një u transportua në spital.

Protestuesit pro-Trump sulmuan ndërtesën e Kongresit Ame4rikan sot, ku anëtarët e Kongresit po mblidheshin për të vërtetuar fitoren e Presidentit të zgjedhur Joe Biden.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT