​Çmimet e lejuara për produktet e naftës për 48 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka publikuar çmimin maksimal të lejuar të derivateve për 48 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar për naftë do të 1.69 euro, për benzinë 1.35, ndërkaq për gaz do të jetë 0.76.

No photo description available.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT