Çka ndodhi sot në Mitrovicë? (VIDEO)

Televizioni ‘Tribuna Channel’ ka qenë prezente në ndeshjen e ndërprerë në Mitrovicë, mes Trepçës dhe Trepçës ’89 pas sulmit në gjyqtarin kryesor, Bajram Gashi.

Raporti i lojës, përjashtimi i Ajet Shoshollit në fund të pjesës së parë dhe ngjarjet e tjera deri tek ndërprerja, i gjeni në raportin me video më poshtë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT