Sonte do të zhvillohet ndeshja e radhës ndërmjet Anglisë dhe Kosovës.

Në mbështetje të Kosovës ka dalë edhe Vlora Çitaku, ambasadorja e Kosovës në SHBA së bashku me nipërit e saj.

“Me dy nipat, Arbërin dhe Diellin. Falë lojtarëve të Kosovës, fëmijët e Kosovës po rriten me heronjtë e tyre duke e dashur Kosovën”, ka shkruar Çitaku në profilin e saj në Facebook.

“#ForcaKosova #UnëBijaJote #Dardanët”