Çifti nga fshati Polac, mes shumë sfidave i përfundoi studimet në kohë rekord

Sumeja dhe Elbasan Xani nga fshati Polaci i Skënderajt, janë prindër të dy vajzave. Krahas kujdesit dhe obligimeve të shumta rreth tyre, kanë arritur që në një kohë rekord t’i përfundojnë studimet. Ata këtë e cilësojnë një sukses.

#GJESI

Gjithsesi, çifti tregon që gjatë kohës së studimeve ka pasur vështirësi të shumta.