Christiano Ronaldo bëhet baba me dy binjakë

Kampionati në Spanjë, Champions League, dy golat me Kombëtaren dhe së fundmi lajmi për ardhjen në jetë të dy binjakëve.

Nuk mund të kërkojë më shumë CR7, ku pas Cristiano Ronaldo Jr,është bërë sërish. Sipas televizionint portugez SIC, nëna e  dy fëmijëve të lindur ditën e enjte, Eva dhe Matteo nuk është Georgina Rodriguez, e dashura aktuale e tij, por një nënë zëvendësuese.  “Mateo dhe Eva janë emrat e binjakëve të Cristiano Ronaldo dhe ata kanë lindur nga një nënë zëvëdësuese,”-ka raportuar SIC. “Është një sekret që futbollisti ende nuk ia ka zbuluar pjesës tjetër të botës.”

- Advertisement -

MË TË FUNDIT