Çfarë po ndodh në Komoran, shpërthen zjarr i madh

vidç polici në podujevë

Një zjarr i madh ka shpërthyer në Komoran, saktësisht prapa Zonës Industriale.

Arsyeja e shpërthimit të këtij zjarri ende mbetet e panjohur.

Indeksonline ka kontaktuar me Policinë e Kosovës për të mësuar se çfarë po ndodh atje dhe është në pritje të përgjigjes.

Së shpejti detaje të tjera…