Çfarë ndodh nëse nuk pini ujë mjaftueshëm?

Uji është i rëndësishëm, i shëndetshëm dhe esencial dhe të gjithë pajtohemi me këtë dhe duam të jemi njerëz që konsumojnë ujë në mënyrë të rregullt.

Mirëpo ka nga ata njerëz që pinë ujë vetëm kur u thahet goja e lëkura.

Më poshtë lexoni shenjat çfarë ndodh nëse nuk pini mjaftueshëm ujë:

-Lodhja

-Shtypja e lartë e gjakut

-Niveli i lartë i kolesterolit në gjak

-Probleme me veshkat.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT