Çavkov: Spasovski kishte edhe kompetenca edhe kohë ti nënshkruajë kontratat për punë

Zëvendësministri për punë të brendshme, Mitko Çavkov sot i ka hedhur poshtë pohimet e ministrit Oliver Spasovski se nuk ka pasur kohë dhe kompetenca ti nënshkruaj kontratat për punë për kandidatët të cilët e kanë kaluar trajnimin policor, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Ndryshe këtë deklaratë për mediat, ministri Spasovski e dha mbrëmë pas takimit me kandidatët që protestonin.

Çavkov duke thënë se Spasovski ka pasur plot nëntë ditë në dispozicion për këtë gjë, i ka hedhur poshtë argumentet e Spasovit se Qeveria ia ka marrë kompetencat, që sipas tij ka qenë arsye për mos nënshkrimin e kontratave të punës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT