Zgjedhjet

Një burrë me dy gra e shtatë fëmijë – Iliazi, Anifeja dhe Manushaqja: Jetojmë të lumtur së bashku

Ndodhemi në Selishtë të Peshkopisë, pranë familjës së Ilaz Laskaj. Në vitin 2001 Iliazi u martua me Anifën, por në vitin 2005 ai lidhi...

Përfundon numërimi në Viti, kjo parti fiton 34,96%

KQZ-ja ka përfunduar me numërimin e votave në komunën e Vitisë. Pas numërimit të votave, në këtë komunë që qeveriset nga LDK-ja, numrin më të...

Përfundon numërimi në Gjilan, ja tri partitë e para

KQZ-ja ka përfunduar me numërimin e votave në komunën e Gjilanit. Pas numërimit të votave, në këtë komunë që qeveriset nga LDK-ja, numrin më të...

Befasi në Obiliq, ja partia fituese

KQZ-ja ka përfunduar me numërimin e votave në komunën e Obiliqit. Pas numërimit të votave, në këtë komunë që qeveriset nga AAK-ja, numrin më të...

Përfundon numërimi në Drenas, ja diferenca e PDK-së me partitë tjera

KQZ-ja ka përfunduar me numërimin e votave në komunën e Drenasit. Pas numërimit të votave, në këtë komunë numrin më të madh të votave e...

Cila parti mori më së shumti vota në Prishtinë, shiko grafikën

Zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, morën rezultatin e shumëpritur, me fitoren e Lëvizjes Vetëvendosje, si partia me më së shumti vota në shumicën e...

Përfundon numërimi i votave në Pejë, kjo parti është fituese

KQZ-ja ka përfunduar me numërimin e votave në komunën e Pejës. Pas numërimit të votave, në këtë komunë numrin më të madh të votave e...

KQZ numëron 96% të votave, ky është rezultati

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka numëruar 96 për qind të votave. Në ueb faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke u bërë...

Vetëvendosje deklason LDK-në në Gjilan

Lëvizja Vetëvendosje është duke fituar bindshëm në qytetin e Gjilanit. Në qytetin e Gjilanit janë numëruar 127 nga 129 vendvotime apo 98.45 për qind të...