Ballina Regjionale Mitrovicë e Veriut

Mitrovicë e Veriut

Njoftohu me lajmet me të fundit nga Mitrovica e Veriut dhe zhvillimet nga Veriu. Në kohë reale dhe saktë vetëm në portalin Drenica Press.