Opinione

Shkruan Altin N. Ademi – Anatomia e regresit

Shkruan Altin N. Ademi - Anatomia e regresit Një kritikë për gjendjen e arsimit universitar në Republikën e Kosovës dhe një apel për reflektim Ese...

Shkruan Altin N. Ademi – Anatomia e regresit

Shkruan Altin N. Ademi - Anatomia e regresit Një kritikë për gjendjen e arsimit universitar në Republikën e Kosovës dhe një apel për reflektim Ese...

Institucionet tona të angazhojnë kompani me renome, për të rritur prestigjin tonë në arenën ndërkombetare

Shkruan: Fehmi Rama/// Reklamimi ne CNN, Euronews, BBC dhe media me renome botërore i veprimtarisë atdhetare të krerëve te UÇK-së, të cilët po akuzohen nga...

21 vjetori i themelimit të Policis së Kosovës

Shkruan: Fehmi Rama Policia e Kosovës njihet si institucion tejët kredibil në vendin tonë. Fillimisht është quajtur Shërbimi Policor i Kosovës (SHPK) e më pas...

Kërkesë publike Ukë Lushit: Na tergo qëndrimin e përbashkët!

1. Dje sërish Uka i paska bërë thirrje Albin Kurtit, kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje! të takohet me krerët e partive të tjera dhe të bisedojnë...

Duam qeveri të votuar, jo të imponuar!

Nga Luljeta Aliu Siç janë rrethanat politike për momentin, në zgjedhjet e ardhshme LVV do të prijë larg me më shumë përqindje. Shtrohet pyetja, çfarë...

Brenga e një emigranti! I dashur baba! Ajo që e vuante mosbindjen time ishte mami. Por le të jetë kjo letër…

Nga Silvana Begaj Brenga e një emigranti! I dashur baba! (Ajo që e vuante mosbindjen time si fëmijë ishte mami. Por le të jetë kjo letër vetëm...

Hoxhë Osman Musliu kujton rapsodin Osman Sef Mleqani

Shkruan hoxhë Osman Musliu Sot 4 vite pa ty ... ! Sot përkujtojmë Rapsodin Osman Sef Mleqani Kur mendon për Bacin Osman te bijën ne mend shume...

Nëno, unë vdiqa!

Silvana Begaj Nëno më fal, por unë po iki nga ty dhe nga kjo jetë! Po iki duke e ditur se faji ishte i imi...