Ballina Drenica + Drenica Sport

Drenica Sport

Të gjitha lajmet nga Sporti në Drenicë si: Futbolli (KF Drenica) , Volejbolli (KV Drenica) sportet e tjera. Shpejtë dhe saktë vetëm në Drenica Press.