“Çartet” Rexhep Selimi (Video)

Deputetit të Vetëvendosjes, Rexhep Selimit i ka humbur durimi përderisa po qëndronte i bllokuar para portës që lidh hollin me shkallët që të çojnë për tek salla ku u mbajt seanca e Kuvendit.

Ai me të parë kolegët e tij të pozitës duke kaluar, nis dhe shtyjë derën e cila mbahej nga sigurimi i Kuvendit.

Video e paraqet situatën në tërësi.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT