Çarje e madhe e tokës hapet në malet e SHBA-së (Foto)

Një çarje e madhe e tokës është shfaqur në malet Bighorn të Wyoming, SHBA. Çarja e madhe i ka habitur disa gjahtarë, të cilët ishin mahnitur nga çarja që kishte ndodhur brenda javës.

Fotografitë e kësaj çarje janë shpërndarë në Facebook duke bërë që shumë njerëz të mos e besojnë atë që shihnin.

Shfaqja e kësaj ‘humnere’ mendohet të ketë ndodhur si pasojë e forcave natyrore, dhe jo për shkak të ndonjë efekti artificial, transmeton lajmi.net.

Pasi të gjithë mësuan për këtë çarje, disa inxhinierë shkuan poshtë për ta vështruar atë.

12033148_1076332949051839_6474886460307487062_n

151030162355-02-gash-wyoming-mountain-exlarge-169

151030162357-03-gash-wyoming-mountain-exlarge-169

- Advertisement -

MË TË FUNDIT