Caktohet referi i El Clasicos

 

Është caktuar dita dhe ora se kur do të zhvillohet El Clasico. Sot  është bërë i ditur edhe emri i referit që do ta gjykoi këtë takim.
Derbin më të madh në botë do ta gjykoi Mateo Lahoz, një refer me përvoj dhe shumë i njohur në Spanjë.
El Clasico luhet më 22 mars prej orës 21:00 në Camp Nou.