Caktohen datat që duhet të paraqitën nxënësit e pranuar në Gjimanzin “Hamëz Jashari”

Nxënësit e rinjë që janë pranuar në Gjimnazin Hamëz Jashari në Skenderaj duhet të paraqitën në objektin e kësaj shkolle për të marrë masat e uniformave. Nësë këta nxënës të pranuar për këtë vit të ri akdemik nuk paraqiten me datat: 29 dhe 30 të këtij muaji do të konsiderohet se këta nxënës kanë hequr dorë nga vijushmeria e shkollimit në këtë shkollë, në këtë mënyrë nxënësit e pranuar mund të humbin të drejtën të vazhdojnë mësimet në Gjimnazin “Hamëz Jashari” edhe pas pranimit të tyre në konkurs. Nxënësit e pranuar për të marrë masën për uniforma të kësaj shkolle duhet të paraqitën nga ora 10:00

Përmes një lajmërimi këtë e ka bërë të ditur vet drejtoria e shkollës./drenicapress/

Më poshtë  e keni lajmërimin zyrtar

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT