Bylyzk dore që mund ta ndryshon dizajnin (Video)

Teknologjia çdo ditë e më shumë po prek pothuajse çdo sferë të jetës sonë. Shpikjet e reja teknologjike po mundësojnë që shpenzimet të jenë më të vogla si dhe mundësit më të mëdha.
Zhvillimi i hovshëm teknologjik ka bërë që këtij bylyzyku dore të mund të i ndryshohet dizajni sipas dëshirës suaj, të vendosi ngjyrën e preferuar apo edhe të ngarkoni ndonjë foto në bylyzyk.
Bylyzyku Liber8 lidhet me telefonin e juaj të mençur përmes një aplikacione dhe ju mundëson të vendosni atë që dëshironi. Çmimi për të është 350 dollarë.
Për më shumë shih videon më poshtë:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT