Britania keqtrajton azilkërkuesit, ndalon kamerat dhe vëzhguesit nëpër kampe

Autoritet britanike kanë ndaluar filmimin nëpër qendrat e koncentrimit të emigrantëve të huaj, ku mendonet se qindra azil kërkues trajtohen jashtë normave ligjore.
E gjithë kjo më qëllim që të mënjanojë publicitetin e keq mbi kushtet çnjerëzore brenda këtyre kampeve, raportojnë mediat e huaja.
Disa gazetarë nga Corporate ëatch u përvidhën brenda këtij kampi dhe arrtiën të marrin një prononcim nga një punëtor i burgut, transmeton Indeksonline.
Ai tha se qëllimi për ndalimin e filmimit brenda kampeve të paraburgimeve është që të mos zbulohet e vërteta se sa keq trajtohen emigrantët e huaj.
Ai shtoi se kjo do të rezultonte me një imazh të keq të Britanisë në botë. /Indeksonline/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT