Breshër i madh në Rahovec, rrezikohet rrushi (FOTO/VIDEO)

Reshje të shiut dhe breshërit të madh që po bie në Rahovec, rrezikojnë shumë edhe kulturat bujqësore, në mesin e tyre kryesorja rrushin.

Rahoveci është përfshirë nga reshje të mëdha të shiut dhe breshërit që ka zgjatur për afër dhjetë minuta.

Ky breshër është mjaft i rrezikshëm për vreshtat dhe rrushin i cili tashmë është pjekur dhe gati për t’u vjelë.

14285645_1261583050558710_1091260651_o14315918_1261583067225375_2040749093_o14274449_1261583043892044_1068898937_o

 

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT