Brenda parkut ku fëmijët luajnë lojëra lufte me Kallashnikovë (Video/Foto)

Irani e ka hapur një park të bazuar në luftë për fëmijët, të cilët aty luajnë lojëra lufte kundër “armiqve në Perëndim”.

Parku përfshinë pika kontrolli ushtarake, Kallashnikovë, thasë me rërë dhe bunkerë.

Parku i quajtur “Qyteti i Lojërave për Fëmijët Revolucionarë” u mundëson të rinjve të vishen në rroba krejtësisht ushtarake për të luajtur lojëra lufte kundër Izraelit dhe Perëndimit.

Ata luajnë duke shkrepur me plumba plastik dhe predha artilerie drejt flamujve amerikan dhe ndaj një shëmbëlltyre të kryeministrit të Izraelit, Menjamin Netanyahu, transmeton Express.

Kulla kontrolli, pika kontrolli me thasë me rërë, pushkë, granata dhe mina tokësore i presin fëmijët prej moshës 8 deri në 13-vjeçare.

war-based-theme-park-2_1481211719-4599700 war-based-theme-park-1_1481211719-2595029 screen-shot-2016-12-08-at-141734_1481211719-4411961 screen-shot-2016-12-08-at-141746_1481211719-9221833 war-based-theme-park_1481211719-3006951 screen-shot-2016-12-08-at-141754_1481211719-1618353 capture_1481211737-6938269