Borë në Drenas (Foto)

Ndonëse dita e sotme në rajonin e Drenicës është shoqëruar me shi dhe mot të ftoftë, në mbrëmjet e vona ka filluar të bie edhe borë.

Në qytetin e Drenasit është duke rënë borë me masë të vogël, ndërsa një lexues i Drenica Press nga ana e Komoranit ka dërguar këto foto ku vërehet një reshje më e madhe e borës në ato pjesë. /Drenica Press/

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT