Bora rrëzon pemën, bllokohet rruga për në shkollë

Bora që ka rënë gjatë natës ka shkaktuar dëme duke i zënë të papërgatitur Ministritë dhe komunat.

Një pemë është rrëzuar në afërsi të shkollës fillore “Selman Riza” në Fushë Kosovë.

Si pasojë e kësaj është bllokuar rruga afër shkollës, duke e bërë të pamundshëm qarkullimin me vetura dhe vështirë të kalueshëm për këmbësorë. /IndeksOnline/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT