BMW vjen me një model të ri

    Kompania gjermane e veturave BMW, ka sjell gjeneratën e re të modelit 7-Series që do të quhet “G11”.
    Sedani i ri i BMW-së është gati, por do të prezantohet më vonë gjatë këtij viti si model i vitit 2016. Modeli që shihet në fotografi është vetëm një shembull, i cili do të shfaqet nëpër panairet e veturave që do të mbahen sivjet, raporton koha.net
    Detajet tjera të veturës ende nuk janë bërë të ditura, por mësohet se do të motori do të jetë diesel dhe hibrid.