Blatter i lutet Allahut për ndihmë në mandatin e ri

Presidenti i FIFA-së, Sepp Blatter ka thënë se kërkon ndihmë nga Allahu dhe gjithë zotët në misionin e tij të ri.
Presidenti i FIFA-së, Sepp Blatter është i vetëdijshëm se e pret një punë e madhe në mandatin e tij të pestë në detyrë. Prandaj, ai në këtë rast thotë se është religjioz e beson në Zot. Në këtë rast ai lutet Allahut për ndihmë e poashtu ndihmë kërkon nga gjithë Zotët.

Andaj, ai kërkon ndihmë.

“Dua t’i falënderoj të gjithë për mbështetjen që më kanë treguar”, deklaroi ai.

“E marr përgjegjësinë ta rikthej FIFA-n atje ku e ka vendin. Jam shumë religjioz dhe ftoj Zotin, Allahun, dhe gjithë zotët e tjerë që të jenë me mua në këtë rrugëtim”, u shpreh ai.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT