Blater më nuk është në krye të FIFA-s

 

Presidenti i FIFA-s. Sep Blater ka dhënë dorëheqje nga posti i të parit të FIFA-S. Ai ka thënë se po e bënë këtë në interes të FIFA-s.

“FIFA ka qenë jeta ime… ajo që është me rëndësi për mua është FIFA dhe futbolli në gjithë botën”, ka thënë Blatter.

“Interesat e FIFA-s janë me interes edhe për mua dhe kjo është arsyeja se përse kam dhënë dorëheqje. Dua të falënderoj të gjithë ata që më kanë përkrahur”, ka shtuar Blatter.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT