Binjake si këto, 1/1 milion

Ashtu sikurse shumë binjake të tjera edhe këto janë të veshura njësoj nga këmbët tek koka, me veshje rozë dhe këpucë të bardha. Por Kendall dhe Baylee nuk janë binjake të zakonshme, sepse vetëm një çift binjakesh në një milionë lindin si to. Një çudi gjenetike bën që njëra motër të jetë zeshkane, ndërsa tjetra tërësisht bardhoshe.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT