Bien çmimet e artikujve ushqimor, pasojë e migrimit

Ditëve të fundit është vënë re një ulje e çmimeve të artikujve ushqimor pikërisht për arsye të rënies së kërkesave të blerësve për arsye të ikjes së kosovarëve për në Evropë. Ne vizituam disa qendra tregtare në Skenderaj dhe aty vëmë re rënie të çmimeve të artikujve  sidomos të atyre ushqimor. Rënie të çmimeve kishte në produktet e mishit, rënie të çmimit të sheqerit, vajit dhe disa produkte të tjera të pijeve. I pyetur nga ne menaxheri A. B. tha se “çmimet kanë rënë si pasoj e rënies së kërkesës së qytetarëve për produkte ushqimore, ndoshta kjo po ndodh me gjasë si pasoj e migrimit”. Ndërkaq rënie të çmimeve javët e fundit është vënë re edhe tek shit- blerja e automjeteve./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT