Nëse keni pasur problem të hyni në llogarinë e juaj në Facebook dhe Instagram, mos u brengosni sepse nuk jeni të vetmit, pasi dy gjigantët e rrjeteve sociale kanë rënë nga funksioni, transmeton Gazeta Metro.

Facebook’ut dhe Instagramit i ka rënë sistemi dhe përdoruesit për momentin nuk po munden të i shfrytëzojnë llogaritë e tyre.

Nga kontrollui nëpërmjet Doëndetector, tregon se ankesat më të mëdha janë bërë në Europë dhe pikërisht në pjesën e Ballkanit, duke u ankuar që nuk po mund të kenë qasje në llogaritë e tyre në Facebook.

Ky nuk është rasti i fundit që Facebook dhe Instagram po paraqesin probleme, një problem i njëjtë ka ndodhur edhe ditë më parë./gazetametro.net