Bie interesi për lojën Pokemon Go

Pokemon Go është pa diskutim loja hit e këtij sezoni. Por, ndërsa të gjithë po luajnë dhe flasin për këtë lojë, shenjat e para tregojnë se ka filluar të ketë rënie të interesit për të.

Bloomberg ka publikuar disa grafikë nga Axiom Capital Management që tregojnë se përdoruesit e përditshëm kanë pësuar rënie.Një grafik, që përdor të dhënat analitike nga firma Apptopia, tregon se Pokemon Go ka arritur kulmin në rreth 45 milion përdorues në mes të korrikut, gjatë javës apo më shumë pas lançimit të tij. Ai pastaj fillon një rënie në rreth mbi 30 milion përdorues ditor javën e kaluar, raporton TechSot.Al.

Përdoruesit ditor të lojës Pokemon Go

Kjo nuk është lajm i mirë për krijuesit e lojës, Niantic, edhe pse nuk është domosdoshmërisht një lajm i tmerrshëm. Aplikacionet dhe shërbimet zakonisht masin përdorimin e tyre në përdoruesit mujor, jo përdoruesa të përditshëm, sepse është kaq shumë e vështirë për të mbajtur njerëzit të lidhur me lojën sa të rikthehen ditë pas dite. Niantic kurrë nuk do të jetë në gjendje për të mbajtur fenomenin Pokemon aq i fortë sa ishte në lançim, por është e mundur që të jetë në gjendje për të mbajtur numrat e saj më të qëndrueshëm muaj pas muaj./TechSot.Al

- Advertisement -

MË TË FUNDIT