Vozitja e veturave por edhe mjeteve tjera të komunikacionin në ditët e sotme është nevojë e domosdoshme, për të shkuar në punë, për raste familjare e për çdo gjë tjetër që lidhet me jetët tona.

Porse ka raste kur vozitja di të jetë atraktive dhe realizohet në forma të ndryshme.

Kështu ka ndodhur me një qytetar, i cili teksa po kalonte në magjistralen Gjilan-Prishtinë, më saktësisht në fshatin Llabjan, ka vendosur që duke vozitur biçikletën të mbahet për një kamioni.