Berlusconi e ngacmon gjatë takimit elektoral, koordinatori i thotë se është vajza e tij (Video)

Në përfundim të një takimi elektoral në Aosta, kreu i “Forca Italia” bën një gafë që nuk ka kaluar në heshtje.

Ky është momenti kur ish-kryeministri thërret: A mund të të zgjedh ty? Unë preferoj vajzën…

Fjalët e Berlusconit erdhën drejtuar një vajze që po i jepte një dhuratë, përcjell javanews.al, ndërsa koordinatori i takimit iu përgjigj: Është vajza ime!

Dhe për ta kaluar radhën, babai që quhet Massimo Lattanzi tha: Duket se keni gusto…!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT