Berisha: Triumf i drejtësisë ndërkomëtare

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka shprehur gëzimin e tij për vendimin që i jep fitoren Shqipërisë kundër Serbisë.

“Një fitore për t’u përshëndetur, triumf i drejtësisë ndërkombëtare! Të dashur miq, Gjykata Ndërkombëtare e Arbitrazhit Sportiv bëri drejtësinë, i dha tre pikët ekipit tonë kombëtar për ndeshjen e ndërprerë nga albanofobia në stadiumin e Beogradit. Ky është një vendim i madh për të drejtën, ekipin tonë kombëtar dhe të gjithë shqiptarët. Urimeee!!! sb””, ka shrkuar në Facebook, Berisha.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT