Beqiri: Greva tash ndikon negativisht për nxënësit (Video)

Bajram Beqiri, Kryetar i Këshillit të Prindërve, në emisionin ‘Rrokum Roll’ me Fidan Jupollin, në Televizionin Rrokum ka thanë se greva nëse mbahet tash ndikon negativisht për nxënësit.

Ai ka thanë se kanë kerkuar që greva mos me u mbajt tash ngase do të ketë indikacion negativ për nxënësit.

Sipas Beqirit, sindikalistët duhet t’i besojnë edhe kësaj radhe ministrit dhe mos të mbajnë grevën.

Beqiri ka thanë se prindit tash e tutje do të kenë ndikimin e tyre vendimtar në të gjitha proceset shkollore.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT