Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari do të vizitojë familjen Abazi në Livoq të Epërm nga Gjilani, me ç’rast familjes do t’i dhurohen 5,000 euro.

Jashari do të jetë i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij dhe parat do t’i dhurohen familjes që humbi dy djemtë e saj në tërmetin që e goditi Shqipërinë të martën e kësaj jave.

Nisja për në Livoq te familja Abazu bëhet në ora 12:00, nga Skenderaj.