Kryetari i Komunës së Skenderajt, z. Bekim Jashari ka pritur në takim Remzi Basha, nënkryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptar ”Papa Klementi XI Albani ” në Suedi, së bashku me Qibrije Hoxha anëtare në kryesi të kësaj shoqate, nga të cilët ka pranuar dhuratë një sasi të konsiderueshme të librave për bibliotekën e qytetit tonë.

Poashtu Kryetari Jashari, pranoi edhe disa libra tjerë nga shkrimtari Remzi Basha, i cili është edhe veprimtar i çështjes kombëtare dhe deri më sot ka botuar njëzet libra me poezi, të cilat tematikë e kanë çështjen kombëtare.

Si shenjë falënderimi z. Jashari ndau dhuratë për ta që simbol ka logon e Komunës së Skenderajt.

Image may contain: 3 people, people standing