Bekim Jashari në teren për të inspektuar asfaltimin e kësaj rruge (FOTO)

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, së bashku me Drejtoreshën e Urbanizmit, Sanije Ahmeti, i pranishëm ishte edhe asamblisti, Sami Aruqi, ka inspektuar punimet në afaltimin e një rrugë në fshatin Likovc i ri,

Kryetari Jashari ka parë nga afër punimet në asfaltimin e rrugëve lokale, në të cilat ka filluar sot asfaltimi i këtyre rrugëve.

Kryetari Jashari, i uroi banorët e kësaj pjese për asfaltimin e rrugëve, dhe theksoi se të gjitha projektet që janë duke u realizuar në Komunën e Skenderajt do të realizohen me kualitet dhe sipas standardeve të parapara në planet implementuese./Drenicapress.info

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT