Bekim Jashari në Aqarevë, pritet me këngë e çiftelia

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, sot pati një të dielë relaksuese.

Ai një pjesë të ditës e kaloi në fshatin Aqarevë, ku u prit nga banorët me këngë patriotike e çiftelia.

Përmes një postimi e disa imazheve të publikuara në FB, Jashari shkruan:

Një ndejë vëllazërore në lagjen Rrahmani, në Aqarevë.

Bisedë e lirë për të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen tonë të përbashkët.

Një falënderim të veçantë për mikpritjen dhe bisedat e fryetshme që bëmë së bashku.

Çdo herë i juaji, në shërbimin tuaj!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT